A Whole New World

Just nu ar dykkursen i full gang! En (forhoppningsvis) upplyftande nyhet for er alla ar att de hajar, som i alla fall vi dromt mardrommar och fasat for ett par dagar nu, inte haller till dar vi kommer vara. Den valdigt logiska forklaringen lod; "de gillar kallare vatten och kommer aldrig sa har langt upp." Det hogsta som rapporterat och bekraftats ar en haj som vid ett tillfalle nadde Brisbane. (Hur lagt harifran det ar i kilometer vet jag inte, men jag vet att det var en bussresa pa ungefar 27 timmar...)
Hajar har vi nastan blivit lovade att fa se, men dessa ska tydligen vara helt ofarliga, om an skrackinjagande stora. Havsskoldpaddor, nemofiskar, hjarnkoraller och massa annat spannande vantar ocksa under ytan, dit vi ska imorogn.

For nu ar bassangtraningen fardig. Tva dagar och ett teoriprov (som alla, utom vi, fuskade sig igenom) ar tydligen vad som ska racka for att vi ska fa bertada denna mystiska och faschinerande varld.

En nyar over (kanske i?) barriarrevet, inte sa pjakigt... Vi kommer vara totalt utan tackning dar ute sa till alla er tusentals lasare som tankt ringa oss, sorry, vi nas fort nasta ar, den 2 januari.

Mer om detta aventyr senare.

Vi Onskar Er Alla Ett Gott Nytt Galet Ar 2009!


Kommentarer
Postat av: Karin

Gott nytt år, mina vänner!! .. Fidde hälsar också! stor kram

2009-01-01 @ 12:01:59
Postat av: bengan

woop woop! fan va läckert ni kan ha de då!! gott nytt på er! blessings x x

2009-01-02 @ 10:57:27
Postat av: Fanny

God fortsättning!! Hoppas att ni fick ett bra nyår pusss

2009-01-02 @ 11:08:51
URL: http://www.fannsans.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0