all the good things comes to an end

Sa kommer man till den dar punkten. slutpunkten, le grand final, avslutningen pa en harligresa eller ett stort aventyr. Det anda man vill gora ar att njuta av nuet och det faktum att det inte ar over riktigt an, men oundvikligen sitter man och raknar ner. dagar, timmar, minuter till en annalkande hemfarden. Torsdag klockan 6.05 (okristlig tid) vantar vi pa Tinis varma famn pa Arlanda. Sen ar det dags for hemat. 

Men for att visa att vi inte deppat ihop helt har borta (vilket vi verkligen inte har) maste jag upplysa er om varan senaste upptag.

Vi motte upp med nagra valbekanta ansikten pa "koppan" (matilda, tack for den) sen har det fullmoonparty for hela slanten. Josses vilket party. Jag tycker vi lamnar det sadar, utan vidare kommentar.

Sedan var vi och nattdok igar, ett steg narmre varant advanced certificate. Det var jag, min standiga och stabila buddy Cilla och Kho Taos ljuvligaste dykinstruktor Andrew fran sydafrika, omgivna av totalt och backsvart morker. Aven om vi ar sakra pa att Andrew kom vilse dar ett tag (men skyllde pa dalig sikt) sa var det ett lungt fint om an adrenalinrusande dyk. Nu sahar dagen efter fick vi hora att det var storm igar och att alla dyk blivit installda. Utom vart. :)

Nu ska jag ga tillbaka till vart lilla skyffe som vi hittat (300bath) for natten och gora mig i ordning for en sista kvall i soliga Thailand. Imorogn bar det av till smoggfyllda bangkok och forberedelser infor hemfard.

Ses i Sverige gott folk!

Kom in och titta, det ar billigare an Ullared!

Vi lever. Vi har det bra. Vi ar solbranda (Jag, Cilla, forsoker sa gott jag kan. Pigmenten ar inte riktigt pa min sida kanner jag.). Vi dricker Singha och vi kampar for att sla personbasta i strandtennis.

Forst var vi fem dagar i okanda Patong, Pucket. Det var... Intressant. Mycket naket, mycket aldre man och flickor som tog betalt for att "kramas", sa att saga. Vi traffade tva harliga killar pa bussen fran flygplatsen och tillsammans med dem rockade vi loss pa en livebar och blev utslangda med huvudet fore (mestadels pa grund av att vi inte kopte dricka, och forvanandsvart nog inte tvart om.)

Sen var det ju da dags for Phi Phi. ALSKADE Phi Phi. Det kandes ungefar som om vi dott och hamnat i himlen. Vi solade, badade, drack buckets (Spannar med sprit), dok med fler hajar, tittade pa eldlimbo, motionerade upp till viewpoint, trotsade jungel for att na longbeach, svettades, mos och shoppade! Det var inte utan att man fallde en tar nar man stod pa baten pa vag darifran och sag toppen pa klipporna forsvinna i horisonten.

Men vi deppar inte. Nu ar vi i Ao Nang, Krabi och har har vi traffat Cillas forra klasskompis som ar och reser med sin kompis. Ikvall ska vi forata oss pa efterratter och imorgon ska vi hoppas pa solsken (idag regnade det).

Om en vecka ar det Fullmoon och det kommer bli galet. Galet var ordet. (Mamma, Pappa Tommy och Kerstin, gor en sjalva en tjanst och ta inte reda pa vad fullmoon egentligen ar, det blir nog bast sa.)

19 mars ar en evighet bort. Vi sitter i Thailand och ni regnar, snoar, fryser bort hemma! HA, livet ar ljuvligt och jag ar nojd!

/Lina

RSS 2.0