Kom in och titta, det ar billigare an Ullared!

Vi lever. Vi har det bra. Vi ar solbranda (Jag, Cilla, forsoker sa gott jag kan. Pigmenten ar inte riktigt pa min sida kanner jag.). Vi dricker Singha och vi kampar for att sla personbasta i strandtennis.

Forst var vi fem dagar i okanda Patong, Pucket. Det var... Intressant. Mycket naket, mycket aldre man och flickor som tog betalt for att "kramas", sa att saga. Vi traffade tva harliga killar pa bussen fran flygplatsen och tillsammans med dem rockade vi loss pa en livebar och blev utslangda med huvudet fore (mestadels pa grund av att vi inte kopte dricka, och forvanandsvart nog inte tvart om.)

Sen var det ju da dags for Phi Phi. ALSKADE Phi Phi. Det kandes ungefar som om vi dott och hamnat i himlen. Vi solade, badade, drack buckets (Spannar med sprit), dok med fler hajar, tittade pa eldlimbo, motionerade upp till viewpoint, trotsade jungel for att na longbeach, svettades, mos och shoppade! Det var inte utan att man fallde en tar nar man stod pa baten pa vag darifran och sag toppen pa klipporna forsvinna i horisonten.

Men vi deppar inte. Nu ar vi i Ao Nang, Krabi och har har vi traffat Cillas forra klasskompis som ar och reser med sin kompis. Ikvall ska vi forata oss pa efterratter och imorgon ska vi hoppas pa solsken (idag regnade det).

Om en vecka ar det Fullmoon och det kommer bli galet. Galet var ordet. (Mamma, Pappa Tommy och Kerstin, gor en sjalva en tjanst och ta inte reda pa vad fullmoon egentligen ar, det blir nog bast sa.)

19 mars ar en evighet bort. Vi sitter i Thailand och ni regnar, snoar, fryser bort hemma! HA, livet ar ljuvligt och jag ar nojd!

/Lina

Kommentarer
Postat av: Fiing

hej på er världens bästa skåningar! nu får ni allt komma hem snart så jag blir av med min avundsjuka:) btw, ni har fått en utmaning av mig på min blogg. fiing.blogg.se (om ni inte visste) :) PUSS

2009-03-08 @ 23:50:55
Postat av: Anonym

Sabba Sjejer!!! jaså ni ska komma hem igen så hade inte jag fattat de..menmen de får väl gå bra de oxå;) haha

puss på er båda

2009-03-12 @ 08:50:59
Postat av: Snygge elin

oj de var min smarta komentar;)

2009-03-12 @ 08:51:55

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0