Den langa vandringen norrut...

Byron Bay var vart forsta stopp efter vara fem dagar som "knubbsalar". Byron Bay, en liten mysig smastad placerad geografiskt ratt pa ostkusten dar du hittar de langsa surfvagorna i Australien. Surfaffarerna haglade tatt, apoteket hade allt fran frimarken till nagalacks remover och stranden var oandligt lang. Den har staden charamde oss likaval som manga andra svenskar. Det fanns inte langre nagon vits med att stoltsera med det engelska vokabularet, svenskan tog dig lika langt da nastan halften av alla backpackers i Byron kom fran Sverige. Det blev ett kort och intensivt stopp, 3 natter och vi gav oss ivag med vara vaskor an en gang.

        

Just nu befinner vi oss i Surfers Paradise, vilket vi trodde skulle vara en kopia av Byron Bay. En liten pittoresk smastad med den dar "hemma kanslan". Som vanligt lite daligt palasta. I Surfers Paradise haglar skyskraporna tatare an vad surfaffarerna gjorde i Byron Bay. Den langa vita stranden kantas av hoghus. Vi har hamnat i surfstadernas kommersiella centrum.

Nagra rapporter hemmifran sager att julstammningen inte riktigt infunnit sig an. Pa den har sidan jordklotet gor vi sa gott vi kan. Det narmsta vi kommer julstammning blir mina hemlagade kottbullar, kokta agg och julmusik.

Fran oss bada, till er alla en riktigt GOD JUL!


Kommentarer
Postat av: Mattias Jolfson

Fan va ni bara glassar runt. De är ju bara Glassiiiigt!



köss!

2008-12-23 @ 13:45:56
Postat av: Anonym

God Jul och Gott Nytt År.

Kul att läsa och se hur ni har det

Vi äter och dricker gott och har det bra.

Stor bamsekram från Louise och Kjell.

2008-12-24 @ 19:43:52

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0