Koh Samed

Vackra, soldrankta och alldeles ljuvliga Thailand, VI AR HAR NU!



Till tonerna av 'One night in bangkok" spenderade vi tre dagar i avgaser, jagade av Tuktukchaufforer som ville foraras chansen att eskortera oss och mangder av affarer, skraddare och marknadsstand, beslutade vi oss for att det racker med storstad for nu. Darfor begav vi oss ut till det nagot mer stillsamma och lugna ovarlden. Vi borjar med Koh Samed. Det ligger oster om Bangkok har har vi nu gottat oss med Singha, solnedgangar, vita strander, sol och bad. (Aven om Cilla tycks bli lite rastlos av detta intensivnjut och vi nog far sla till pa ett strandpingis imorgon for att halla henne vid fortsatt gott mod.)

  

Med varan numera ganska rikliga hostelerfarenheter fran NZ och Aussie var det ett gladjande besked att vi numera kan bo helt sjalva, med TV och en hart arbetende flakt for endast 300 bath/natten. Delat pa tva blir det blygsamma 37.50kr var, pa ett ungefar. Detta plus bade frukost och middag pa restaurang kan man latt klara pa under 150kr/dag. Vi ar lyckliga.

Chocken kom nattetid. Da var lilla hydda ligger nastintill vagg i vagg med koket, och en grusvag som gar att jamfora med E6:an hemma. Detta torde inte bli nagra problem da vi bada besitter egenskapen att kunna somna och sova med ett gerillakrig herjande kring husknuten. Problemet lag i att vi nu antligen trodde att vi skulle slippa frysa forren vi kommer till Arlanda. Men nar solen gatt ner och havsbrisen ligger pa blir det, absolut inte kallt, men kyligt. Varan vaggar och fonster ar lika daligt varme som ljud isolerade och den flakt som vi trodde med nod och nappe skulle racka for att svalka har lamnats avstangd. Istallet baddar vi om oss allt vad vi formar, men vaknar med svidande halsar och snoriga nasor.
Efter vad vi har fatt hora fran dagliga rapporter hemifran sa har vi dock ingen ratt att klaga pa nagon uns till kyla och eftersom vi forarats en dubbelsang far jag val helt enkelt krypa lite narmre Cilla och krama varme ur henne i natt! :)

Vi har det bra med andra ord!
/Lina 

Kommentarer
Postat av: Anders

Hej på er! hoppas ni har de bra! de ser ut som de i allafall :) blir inget thailand för min del, de va synd. ha de så gott håller koll på er på bloggen!



kram Anders

2009-01-12 @ 19:50:06
Postat av: David

Härliga bilder!! Mer sånt det gillar vi!!

2009-01-21 @ 23:23:45
Postat av: beccis

JÄÄÄLAR VAD FIIINT, SÅNT DRÖMMER MAN JU BARA OM, NI VERKA HA DET SÅÅÅ BRA!:D awe.. njut tjejer, njuuut! här hemma börjar det snöa igen:S haha sså njuuut! saknar er!!!

2009-01-22 @ 22:23:03

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0